Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
21.01.2016

Прокуратурою АР Крим розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання повноваженнями співробітниками компанії «The Coca-Cola Company» та «PEPSICO».

Прокуратурою АР Крим, за результатами розгляду звернення народного депутата України Логвинського Г.В., 11.01.2016 розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 364-1 КК України за фактом вчинення кримінального правопорушення співробітниками компанії «Кока-Кола» (The Coca-Cola Company) та «PEPSICO».
 
Відповідно до повідомлення, викладеного у зверненні, службові особи вказаних компаній, зловживаючи своїми повноваженнями, розмістили на офіційних сайтах компаній брошури, в яких територія анексованого півострову Крим включена до складу Російської Федерації.
 
При цьому, Конституцією та Законом України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» визначено, що територія півострову Крим є невід’ємною частиною території України.
 
Матеріали кримінального провадження відповідно до ч. 2 ст. 12 Закону України  «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» направлено до Генеральної прокуратури України для визначення підслідності.

кількість переглядів: 3174