Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
23.09.2016

Прокуратурою Автономної Республіки Крим розпочато кримінальне провадження за фактом завдання збитків інтересам державі в особі ПАТ «Аграрний фонд».

У період з березня 2014 року по серпень 2014 року, посадові особи ПАТ «Аграрний Фонд» з метою незаконного заволодіння майном підприємства, достовірно знаючи та усвідомлюючи що територія півострову Крим є тимчасово окупованою уклали ряд договорів з підприємством, яке розташовано в м. Сімферополі та здійснено поставку зерна усвідомлюючи, що розрахунок за нього проведений не буде, чим спричинили збитки державі в особі ПАТ «Аграрний Фонд» на суму 43,5 млн.грн.
 
За даним фактом прокуратурою Автономної Республіки Крим 23.09.2016 розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України – привласнення або розтрата майна, шляхом зловживання службовим становищем вчинене у особливо великих розмірах.
 
Санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

кількість переглядів: 3192