Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
24.07.2017

При отриманні неправомірної вигоди затримано заступника комунального підприємства КМДА

Слідчими прокуратури Автономної Республіки Крим спільно з співробітниками Управління захисту економіки у місті Києві Департаменту захисту економіки Національної поліції України 24.07.2017 при отриманні частини неправомірної вигоди у сумі 20 тисяч гривень, затримано заступника комунального підприємства Київської міської державної адміністрації, який вимагав щомісячну неправомірну вигоду у сумі 30 тисяч гривень від підприємця за не перешкоджання діяльності 6 тимчасових споруд, встановлених без дозвільних документів, (5 тисяч гривень за кожний) на території одного з районів міста Києва.

За вказану щомісячну грошову винагороду, посадовець обіцяв вплинути на начальника структурного підрозділу однієї з РДА в місті Києві та голову цієї РДА, щоб ті у свою чергу не вживали заходів з демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд.

На даний час, заступника комунального підприємства Київської міської державної адміністрації затримано у порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369 – 2 КК України.

Слідчими прокуратури вирішується питання про відсторонення вказаної особи від займаної посади та обрання запобіжного заходу.

кількість переглядів: 3279