Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
03.10.2017

Заступником прокурора АР Крим призначено Олександра Удовиченка

20 вересня 2017 року рішенням Ради прокурорів України Удовиченка Олександра Федоровича рекомендовано до призначення на посаду заступника прокурора АР Крим.

Наказом Генерального прокурора України від 29.09.2017 №162к Олександр Удовиченко призначений на посаду заступника прокурора Автономної Республіки Крим.

Кар’єру прокурора розпочав у 2012 році стажистом на посаді помічника прокурора м. Нова Каховка Херсонської області.

З 2012 року по 2015 рік перебував на посадах прокурора прокуратури м. Нова Каховка Херсонської області, Суворовського району м. Одеси, м. Одеси Одеської області.

З 2015 року по 2016 рік працював на посадах заступника керівника Білгород-Дністровської місцевої прокуратури Одеської області та Комінтернівської місцевої прокуратури Одеської області.

З 2016 року працєвав в прокуратурі Автономної республіки Крим на посадах начальника слідчого відділу управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва та начальника управління нагляду у кримінальному провадженні.

«Олександр Федорович молода та ініціативна людина, має достатній досвід роботи у прокуратурі Автономної Республіки Крим: очолював слідчий відділ та управління нагляду у кримінальному провадженні. Я впевнений, що його цілеспрямованість, професіоналізм та організаторські здібності дозволять йому гідно виконувати свої обов’язки», - зазначив прокурор АР Крим Гюндуз Мамедов під час представлення колективу новопризначеного заступника прокурора.

Також, прокурор автономії закликав Олександра Удовиченка забезпечити продовження ефективної взаємодії з усіма правозахисними громадськими організаціями.

кількість переглядів: 6172