Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
17.10.2017

Представник прокуратури автономії взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції у Харкові

12-13 жовтня 2017 року на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (м. Харків) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Кримінально-правове забезпечення сталого розвитку України в умовах глобалізації».

Прокуратуру Автономної Республіки Крим на заході представляла прокурор прокуратури Вікторія Мозгова, яка виступила з доповіддю «Проблемні питання кримінально-правової оцінки злочинів, які вчиняються на тимчасово окупованій території України», окремо зупинившись, зокрема, на проблемах визначення правового статусу засуджених на півострові Крим та їх протиправного переміщення для відбування покарання на територію Росії.

Організаторами конференції є Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Науково-дослідний інститут вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса Національної академії правових наук України, Національна академія прокуратури України і ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права».

У заході взяли участь провідні вчені вітчизняних навчальних і науково-дослідних закладів, а також зарубіжних країн (Німеччини, Польщі, Білорусі та ін.). Серед учасників заходу були фахівці в галузі кримінального та кримінального процесуального права, кримінології, керівники державних і місцевих органів влади, а також представники судових та правоохоронних органів.

кількість переглядів: 2513