Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
10.04.2018

Накладено арешт на судно, яке належить російській компанії, що здійснює незаконний видобуток піску біля берегів півострову Крим

Прокуратурою Автономної Республіки Крим здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом здійснення незаконного видобутку піску і розробки корисних копалин в районі Каркінітської затоки Чорного моря, яка розташована біля берегів півострову Крим, що завдає шкоди навколишньому природному середовищу на сотні мільйонів гривень, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 240 КК України.

В ході досудового розслідування, прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно з Військово – Морськими Силами Збройних Сил України зафіксовано протиправну діяльність компанії, зареєстрованої в Російській Федерації щодо незаконного видобування природних ресурсів (піску) біля берегів Криму.

З метою відшкодування збитків у зазначеному кримінальному провадженні, 10.04.2018 ухвалою слідчого судді задоволено клопотання прокуратури АР Крим та на судно, що зараз перебуває у порту міста Южний Одеської області і належить російській компанії-порушнику, накладено арешт.

кількість переглядів: 5563