Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
03.11.2015

Правоохоронними органами Автономної Республіки Крим розпочато кримінальне провадження за фактом порушення недоторканності житла та інших володінь, що належать Ленуру Іслямову та його батькам.

До правоохоронних органів автономії надійшла інформація щодо чергових протиправних дій вчинених окупаційною владою на анексованій території півострова Крим.
 
Так, співробітники незаконно утвореного на території АР Крим органу безпеки – так званого «Управління Федеральної служби безпеки Російської Федерації по Республіці Крим та м. Севастополі» – 02.11.2015, знаходячись на території півострову, всупереч нормам чинного законодавства України та міжнародного права, незаконно провели так звані «обшуки» на підприємствах, що належать кримськотатарському активісту Ленуру Іслямову та в будинку його батьків.
 
Крім того, як заявив Л. Іслямов, під час обшуку вищевказані особи вели себе зухвало та погрожували його батькам розправою.
 
Такі дії є очевидною помстою за принципову проукраїнську позицію Л. Іслямова й інших патріотів України та спробою розправи російської окупаційної влади в АР Крим.
 
Вказане свідчить про проведення широкомасштабної акції по боротьбі з тими, хто своїми реальними діями сприяє деокупації півострову Крим.
 
За вищезазначеним фактом ГУ МВС України в АР Крим, яке відновило свою діяльність на материковій частині України, за вказівкою прокуратури АР Крим 02.11.2105 розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 162, ст. 170 КК України.

кількість переглядів: 3593