Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
07.10.2016

Чергове порушення прав патріотів України на території окупованого півострову Крим.

До прокуратури Автономної Республіки Крим звернувся голова правління громадської організації «Кримськотатарський Ресурсний Центр» Барієв Е.Е. із заявою про вчинення представниками так званих правоохоронних органів Криму дій, що суперечать чинному законодавству України.
 
У заяві йдеться про те, що 05.09.2016 в м. Феодосії, АР Крим до будинку кримськотатарського активіста Сулеймана Кадирова, який відстоює проукраїнську позицію, прийшли співробітники так званих силових органів в балаклавах та із погрозою застосування насильства провели неправомірний обшук житла.
 
Зазначений факт вчергове підтверджує відверте порушення на анексованій території прав і свобод громадян України та осіб, які не соромляться показувати свою патріотичну позицію.
 
Вищевказана заява вже зареєстрована у прокуратурі автономії та наразі вирішується питання про початок за даним фактом досудового розслідування кримінального провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 162 Кримінального кодексу України (порушення недоторканості житла). 

кількість переглядів: 4632