Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
08.02.2017

7 лютого 2017 року відбулась нарада керівників правоохоронних органів Автономної Республіки Крим щодо стану протидії злочинності на тимчасово окупованій території та злочинам, пов’язаним з тимчасовою окупацією частини території України, у 2016 році.

          У нараді взяли участь виконуючий обов’язки начальника ГУ СБУ в АР Крим Доценко Д.І., начальник ГУ Нацполіції в АР Крим та місті Севастополі Бахчиванжи А.К., а також представники Державної прикордонної служби України, Державної фіскальної служби України, Державної міграційної служби України та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.
 
          Зі вступним словом виступив прокурор Автономної Республіки Крим Гюндуз Мамедов, який звернув увагу на пріоритетні напрями діяльності передислокованих правоохоронних органів та проблемні питання, пов’язані з виконанням ними своїх функцій в умовах тимчасової окупації півострова. Очільник прокуратури автономії також підкреслив важливість консолідації зусиль всіх правоохоронних і державних органів задля захисту прав і свобод громадян та інтересів держави у зв’язку з тимчасовою окупацією півострова.
 
          Під час заходу заслухано інформацію керівництва правоохоронних органів АР Крим про результати роботи за основними напрямами діяльності, відзначено окремі позитивні зрушення в їх функціонуванні.
 
          У ході наради наголошено на необхідності активізації розслідування кримінальних проваджень та вжиття заходів з метою більш ефективного, повного та оперативного їх проведення.
 
          Розглянувши основні проблемні питання, пов’язані з тимчасовою окупацією Криму, представники державних відомств висловились щодо нагальної потреби відтворення територіальних органів автономії на материковій частині України з метою їх якісного та комплексного вирішення та забезпечення виконання функцій держави у повному обсязі.
 
          За результатами наради учасники відзначили готовність то плідної співпраці та прийняли рішення про проведення низки спільних першочергових заході, спрямованих на виконання основних завдань, які постали перед державою Україна внаслідок тимчасової окупації частини її території та агресії з боку Російської Федерації.

кількість переглядів: 2720