Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
15.05.2017

Прокурор Автономної Республіки Крим проведе виїзний прийом переселенців з Криму у Харкові

У вівторок, 16 травня 2017 року, прокурор Автономної Республіки Крим Гюндуз Мамедов проведе виїзний прийом громадян у м. Харкові.
 
З метою виявлення порушень конституційних прав і свобод громадян України – вимушених переселенців з тимчасово окупованої території, та фактів вчинення щодо них злочинів з боку окупаційної влади прокурором Автономної Республіки Крим відбудеться особистий прийом громадян з 10:00 до 13:00 години у приміщені прокуратури Харківської області за адресою: м. Харків, вул. Б. Хмельницького, 4.
 
Попередній запис та довідки за телефоном: (044) 596 73 57.
 
Також повідомляємо, що прокурором Автономної Республіки Крим затверджено графік виїзних прийомів громадян керівництвом прокуратури на базі регіональних прокуратур Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Харківської та Львівської областей, а також Генічеської місцевої прокуратури.
 
Здійснення виїздів у міста, де проживає найбільше переселенців, які вимушені були покинути півострів Крим, з метою проведення особистого прийому громадян – один із важливих напрямів роботи прокурора Автономної Республіки Крим Гюндуза Мамедова.

кількість переглядів: 2808