Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
13.09.2017

Співробітники прокуратури автономії ознайомилися з особливостями розшуку каналами Інтерпол

У вівторок, 12 вересня, в прокуратурі Автономної Республіки Крим було проведено семінар «Засади діяльності Міжнародної організації кримінальної поліції – Інтерпол» за участі працівників Департаменту Інтерполу та Європолу Національної поліції України.

Під час семінару співробітники прокуратури ознайомилися з порядком використання можливостей Інтерполу для розшуку осіб на міжнародному рівні, механізмом співпраці правоохоронних органів з Міжнародною організацією кримінальної поліції, формуванням та використанням бази даних Інтерполу тощо.

Враховуючи роботу прокуратури автономії в умовах тимчасової окупації півострову, використання можливості звернення до Інтерполу є актуальним. Саме тому окрему увагу було зосереджено на правильному формулюванні запитів та їх структурі.

Нагадаємо, прокуратурою Автономної Республіки Крим у серпні поточного року 52 картини Музейного фонду України художників XVIII-XIX століття, які у березні 2014 року були незаконно передані до Сімферопольського художнього музею, оголошені в державний та міждержавний розшуки каналами Інтерпол.


кількість переглядів: 2268