Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
21.11.2017

Відбулася нарада прокурора АР Крим Г. Мамедова та Голови Нацполіції С. Князєва

У вівторок, 21 листопада, проведено робочу нараду прокурора Автономної Республіки Крим Гюндуза Мамедова та Голови Національної поліції Сергія Князєва, участь у якій взяли перший заступник Голови Національної поліції-начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, заступник Голови-начальник Головного слідчого управління Віталій Невгад, заступник Голови Костянтин Бушуєв, начальник Головного управління Нацполіції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополя Анатолій Бахчиванжи.

Ключовим питанням стало прийняття рішення про перезавантаження роботи ГУ НП в Автономній Республіці Крим та м. Севастополя. А саме: про зміну роботи слідчих підрозділів та кримінальної поліції, розстановку пріоритетів у роботі для блоку превенції.

Присутні обговорили низку пропозицій, які були висунуті прокурором АР Крим, та прийняли рішення переформатувати роботу мобільних та слідчо-оперативних груп поліції.

«Силові структури мають повністю взаємодіяти та приділяти особливу увагу дотриманню прав людини на території окупованого півострову», - наголосив Гюндуз Мамедов.

Голова Нацполіції також акцентував увагу на важливості взаємодії з місцевим населенням.

«Ми проведемо вивчення громадської думки жителів Криму та посилимо роботу з документування правопорушень, що вчиняються стосовно наших громадян, які стали заручниками окупації», – відзначив Сергій Князєв. 

Під час зустрічі керівники досягли порозуміння та обговорили план першочергових дій щодо роботи правоохоронців, відповідальних за підвідомчу територію, яка зараз знаходиться під тимчасовою окупацією.

кількість переглядів: 3216