Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
21.05.2019

Керівництвом прокуратури АР Крим проведено прийоми громадян за допомогою Skype зв’язку

Починаючи з квітня 2019 року керівництвом прокуратури Автономної Республіки Крим проведено 2 прийоми внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території півострову за місцем їх мешкання, на базі прокуратури Харківської та Львівської областей за допомогою програмного забезпечення Skype.
 
Проведення прийомів громадян дають позитивні результати, громадяни звертаються до прокуратури, інформують про відомі їм обставини порушення прав та окупації півострова. Звернення кожного громадянина є важливим для прокуратури АР Крим. З метою виявлення порушень конституційних прав і свобод громадян України – вимушених переселенців з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, фактів серйозних порушень міжнародного гуманітарного права та грубих порушень прав людини виїздні прийоми громадян будуть проводитись і в подальшому.
 
Нагадуємо, що Ви можете звернутись до  прокуратури Автономної Республіки Крим:
Особисто за адресою: м. Київ, вул. Ділова, 24 та м. Херсон, вул. Кременчуцька, 69 або шляхом направлення звернення на вказані адреси поштою або на електронну адресу  [email protected];
За телефонами «гарячої лінії»: 044-596-73-57 та 096-700-16-00 (Viber, What’s up, Telegram за цим номером);
За допомогою Skype зв’язку (логін GP ARK).

кількість переглядів: 2998