Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
10.04.2017

Стан розгляду запитів на інформацію у прокуратурі АР Крим у першому кварталі 2017 року

У першому кварталі 2017 року до прокуратури Автономної Республіки Крим надійшло та розглянуто 13 запитів на інформацію, що на 8 запитів більше від аналогічного періоду минулого року (5).
 
За результатами розгляду надано інформацію на 12 запитів (у 2016 – 3). На один запит надано роз’яснення (у 2016 – 2). За вказаний період у задоволенні  запитів, як і у минулому році, відмовлено не було.
 
Запитувалася інформація з питань досудового розслідування – 6; кадрів – 1; представництва інтересів громадян і держави у суді – 1. З інших питань надійшло 5 запитів, які, зокрема, стосувалися кількості втрачених (у зв’язку з тимчасовою окупацією півострова Крим) і відновлених матеріалів кримінальних проваджень; кількість осіб, які утримувалися в пенітенціарних установах на території АР Крим на момент окупації та ін.
 
Більшість запитів надійшло від громадських організацій – 5 та засобів масової інформації – 4. Від громадян надійшло 3 запити.Запитувачі досить активно використовують наданий законом альтернативний шлях скерування запитів: електронною поштою надійшло 6 запитів (46,2%).
 
Прокурор прокуратури Автономної Республіки Крим

кількість переглядів: 1465