Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
21.06.2017

В Київській області затримано особу, яка викрадала автомобілі для подальшої їх реалізації в Криму

Слідчим відділом прокуратури Автономної Республіки Крим здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом протиправних дій посадових осіб правоохоронних органів.
 
Зокрема, правоохоронці з метою отримання неправомірної вигоди для себе за попередньою змовою з іншими особами, налагодили канал незаконного переміщення на материкову частину України та з неї на територію тимчасово окупованого півострову Крим грошових коштів та майна, у тому числі транспортних засобів, здобутих злочинним шляхом.
 
20 червня 2017 року в ході розслідування у кримінальному провадженні слідчими прокуратури Автономної Республіки Крим спільно зі співробітниками відділу «К» Головного управління Служби безпеки України в місті Києві на території Київської області проведено ряд санкціонованих обшуків під час яких виявлено та затримано особу, яка оголошена у розшук органами Національної поліції України за вчинення на території міста Києва кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).
 
Окрім того, під час зазначених обшуків виявлено чотири автомобіля елітних марок, які раніше були викрадені у різних регіонах України та які за даними слідства мали бути переправлені на територію тимчасово окупованого півострова Крим для подальшої реалізації.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
 
 
 
 

кількість переглядів: 4399