Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
06.10.2017

На Херсонщині затримано інспектора митного поста під час отримання неправомірної вигоди

Працівниками прокуратури Автономної Республіки Крим спільно з працівниками ГУ БКОЗ СБ України затримано державного інспектора митного поста «Херсон-порт» Херсонської митниці ДФС під час отримання неправомірної вигоди у сумі 15 600 гривень.

Під час обшуку  у його службовому кабінеті виявлено та вилучено грошові кошти, які були одержані останнім від громадянина України за безперешкодне оформлення переміщення товарів через митний кордон України на ділянці митного поста «Аеропорт «Херсон».

Працівниками прокуратури встановлено, що державний інспектор систематично вимагав та отримував грошові кошти за безперешкодне переміщення товарів через митний кордон.

Так, 24.09.2017 та 27.09.2017 він отримав від громадянина України грошові кошти в сумі 14 тисяч гривень, а всього на загальну суму близько 30 тисяч гривень.   

Державного інспектора затримано в порядку ст. 208 КПК України та  повідомлено  про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

кількість переглядів: 3461