Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
29.11.2017

Затримано одесита, який займався збутом наркотичних засобів

Слідчим відділом Головного управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі 16.05.2017 розпочато  досудове розслідування у кримінальному провадженні, процесуальне керівництво у якому здійснюється прокуратурою Автономної Республіки Крим, за фактом незаконного збуту наркотичних засобів, які за версією слідства могли потрапити на територію материкової частині України з окупованого Криму.

Під час досудового розслідування 28.11.2017 на підставі ухвали слідчого судді у порядку статті 191 КПК України затримано мешканця міста Одеси, який незаконно збув громадянину України особливо небезпечний наркотичний засіб «героїн», вагою понад 6 г.

В ході проведення обшуку за за місцем проживання останнього у місті Одеса, вилучено понад 4 г порошку біло-сірого кольору, що може бути особливо небезпечним наркотичним засобом «героїн» та два згортки з речовиною рослинного походження зеленого кольору, що може бути особливо небезпечним наркотичним засобом «канабіс», а також грошові кошти в сумі 10 000 гривень і 100 доларів США, які могли бути здобуті злочинним шляхом внаслідок збуту наркотичних засобів.

Крім того, під час проведення досудового розслідування вилучено понад 10 г порошку біло-сірого кольору, що може бути особливо небезпечним наркотичним засобом «героїн», який за отриманими даними указана особа збула громадянину України за ціною 8 000 гривень.

За фактом незаконного збуту особливо небезпечних наркотичних засобів указаному громадянину 28.11.2017 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Щодо зазначеної особи вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

кількість переглядів: 2369