Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
22.02.2018

Прокурор АР Крим Гюндуз Мамедов взяв участь у нараді щодо підсумків роботи органів прокуратури у 2017 році

У середу, 21 лютого 2018 року, під головуванням Генерального прокурора України Юрія Луценка відбулась нарада щодо підсумків роботи органів прокуратури у 2017 році. Участь у заході взяв прокурор Автономної Республіки Крим Гюндуз Мамедов.

За словами Генерального прокурора України, одним з основних напрямків минулого року було реформування органів прокуратури, цього року реформи будуть продовжуватись і очікується реалізація ще кількох напрямків у цій сфері.

Юрій Луценко зауважив, що сьогодення диктує потребу у все більшому переході від паперових до електронних форм роботи.

«Уже прийнято у дослідну експлуатацію у Генпрокуратурі та прокуратурі Автономної Республіки Крим систему електронного документообігу, яка триватиме до кінця року. Після успішного тестування та подальшого впровадження її на місцях максимально скоротиться час проходження документів від керівника до безпосередніх виконавців», - зауважив Генеральний прокурор і додав: «Майбутнє прогнозує нам потребу у запровадженні електронного кримінального провадження та автоматичне формування звітності про слідчу роботу на базі ЄРДР».

Прокуратура автономії намагається застосовувати зручні та ефективні можливості сьогодення.

«Питання переходу на електронний документообіг обговорювалився в прокуратурі Автономної Республіки Крим з минулого року, наразі триває робота над його впровадженням. Це не лише економія часу, а і захист інформації від зовнішнього впливу. Ми розуміємо необхідність використання новітніх технологій, що також можна назвати реформою», - зауважив прокурор Автономної Республіки Крим Гюндуз Мамедов.

Також, він повідомив про розробку стратегії прокуратури АР Крим.

«У прокуратурі працює молодий колектив. Окрім прокурорів та слідчих є працівники з науковим ступенем, спеціалісти в міжнародному гуманітарному праві. З метою ефективного застосування знань кожного співробітника та отримання позитивних результатів у нашій роботі, ми розробляємо стратегію прокуратури Автономної Республіки Крим. Вона обов’язково буде презентована громадськості, тому зараз не розкриватимемо її зміст», - повідомив прокурор автономії.

кількість переглядів: 3237