Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
05.03.2018

У прокуратурі Автономної Республіки Крим проведено семінар за участі представників Національної академії прокуратури України

У прокуратурі Автономної Республіки Крим 3 березня проведено семінар на тему «Особливості проведення допиту на досудовому розслідуванні і в суді та призначення прокурором судових експертиз» за участі представників Національної академії прокуратури України.
 
Перед працівниками прокуратури автономії з фаховими презентаціями виступили начальник та викладач відділу підготовки та підвищення кваліфікації військових прокурорів Національної академії прокуратури України, кандидати юридичних наук, доценти Туркот Микола Семенович та Ізотов Олександр Іванович.
 
Під час презентації та жвавої дискусії звернуто увагу на проблемні аспекти проведення перехресного допиту, одночасного допиту у суді, а також призначення судових експертиз у кримінальних провадженнях.
 
За результатами проведеного заходу заплановано подальшу співпрацю прокуратури Автономної Республіки Крим та Національної академії прокуратури України з навчання
працівників прокуратури автономії за окремими напрямами діяльності.

кількість переглядів: 3224