Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
20.03.2018

У прокуратурі автономії ознайомилися з практикою Європейського суду з прав людини щодо заочного досудового розслідування та заочного судового провадження

16-17 березня працівники прокуратури Автономної Республіки Крим взяли участь у семінарі на тему «Застосування практики Європейського суду з прав людини щодо судових проваджень «in absentia», організованого Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини спільно з Координатором ОБСЄ в Україні.

У ході навчань учасникам доведено основні принципи та порядок роботи Європейського суду з прав людини, практика ЄСПЛ у справах, пов’язаних із застосуванням інституту «заочного» досудового розслідування та «заочного» судового провадження («in absentia»), інформацію щодо виконання Україною рішень ЄСПЛ та інше.

Однією з головних цілей участі працівників прокуратури автономії у зазначеному заході було отримання знань про використання такого інституту саме через призму дотримання прав людини та практику ЄСПЛ із зазначених питань.
 

«Захист, дотримання та відновлення порушених прав людини – один із основних пріоритетів діяльності прокуратури Автономної Республіки Крим. Також для нас є дуже важливим професійне зростання наших співробітників, адже специфіка нашої прокуратури вимагає від працівників додаткових знань та навичок», - зазначає прокурор АР Крим Гюндуз Мамедов.

кількість переглядів: 2808