Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
06.04.2018

У прокуратурі проведено тренінг із проведення різних форм допиту свідків у суді

5 квітня 2018 року в прокуратурі Автономної Республіки Крим відбувся тренінг «Проведення прямого та перехресного допиту свідків у суді» за участю модератора заходу – начальника відділу підготовки та підвищення кваліфікації військових прокурорів Національної академії прокуратури України, к.ю.н., доцента Миколи Туркота та експерта – заступника начальника цього ж відділу академії, к.ю.н. Олени Єні.
 

Співробітники прокуратури в ролі «потерпілого», «захисника», «прокурора», «обвинуваченого» та «свідка» демонстрували своє вміння ставити запитання свідкові у спосіб прямого допиту, допитувати свідка за правилами перехресного допиту, проводити прямий допит свідка «на випередження». Після виконання прокурорськими працівниками завдання відбулось жваве обговорення, під час якого експерти та колеги надали професійну оцінку та висловили корисні фахові поради з тактики та техніки проведення прямого та перехресного допиту свідків в суді.
 

Семінар у формі моделювання практичної ситуації засвідчив ефективність подібних заходів та щиру зацікавленість співробітників прокуратури у подальшому проведенні тренінгових занять для підвищення власного професійного рівня.
 
 

кількість переглядів: 3534