Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
11.05.2018

Затриманим під час отримання неправомірної вигоди працівникам прикордонної служби та митнику повідомлено про підозру

У вівторок, 08 травня 2018 року прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно із співробітниками Служби безпеки України затримано 2 інспекторів одного з прикордонних загонів Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України та заступника начальника одного з митних постів Закарпатської митниці ДФС України після отримання ними неправомірної вигоди від громадян за безперешкодне переміщення автомобілів з іноземною реєстрацією в міжнародному пункті пропуску.

Встановлено, що інспектори прикордонного загону та заступник начальника митного посту систематично вимагали від громадян та отримували неправомірну вигоду за безперешкодне переміщення транспортних засобів з іноземною реєстрацією в міжнародному пункті пропуску.

Після отримання чергової неправомірної вигоди працівників прикордонної служби та митника затримано у порядку ст. 208 КПК України.
На даний час затриманим повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди) та обрано запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2667