Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
08.06.2018

У Києві колишнього правоохоронця засуджено за отримання неправомірної вигоди

Прокуратурою Автономної Республіки Крим підтримувалося державне обвинувачення у кримінальному проваджені відносно колишнього головного державного ревізора-інспектора відділу фактичних перевірок самозайнятих осіб управління контрольно-перевірочної роботи фізичних осіб Головного управління ДФС у м. Києві, який отримав неправомірну вигоду.

В ході досудового розслідування встановлено, що перебуваючи на займаній посаді, зловмисник одержав від фізичної особи 20 тисяч гривень неправомірної вигоди за відображення не всіх виявлених податкових порушень у акті про результати фактичної перевірки та відповідно не накладення штрафних санкцій.

Вироком Печерського районного суду міста Києва колишнього правоохоронця визнано винним за ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди за не вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дій з використанням службового становища) та призначено покарання у вигляді максимального штрафу, передбаченого санкцією статті, з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій в органах державної влади та місцевого самоврядування строком на 3 роки.

кількість переглядів: 2972