Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
08.06.2018

Заступником прокурора Автономної Республіки Крим призначено Ігоря Поночовного

Наказом Генерального прокурора України від 08.06.2018 року заступником прокурора Автономної Республіки Крим призначено радника юстиції Ігоря Миколайовича Поночовного.

Свою роботу в органах прокуратури Ігор Поночовний розпочав у прокуратурі міста Києва, де працював на різних посадах протягом семи років.

Також, працював у прокуратурі Полтавської області та з 2017 року у прокуратурі Автономної Республіки Крим.

Під час офіційного представлення колективу прокуратури прокурор Автономної Республіки Крим Гюндуз Мамедов зазначив, що Ігор Поночовний працює в органах прокуратури майже десять років і має достатній досвід роботи на керівних посадах.

«Ігор Миколайович був заступником прокурора Оболонського району міста Києва, начальником управлінь в прокуратурах міста Києва, Полтавської області та в прокуратурі Автономної Республіки Крим», - сказав Гюндуз Мамедов.

Він підкреслив, що для нього важливо особисто переконатися в професійності людини, відданості справі та бажанні постійно вчитися.

«В прокуратурі автономії Ігор Миколайович був заступником начальника управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва та начальником управління нагляду у кримінальному провадженні, тобто знає весь обсяг роботи прокуратури і зарекомендував себе як прокурор, який вміє організувати роботу підлеглих та досягає хороших результатів», - сказав прокурор АР Крим.

Вручаючи новопризначеному заступнику прокурора Автономної Республіки Крим службове посвідчення, Гюндуз Мамедов зазначив: «завжди пам’ятайте про ту відповідальність, яка на Вас покладена, відповідальність перед кримчанами, колективом прокуратури та державою».

кількість переглядів: 6494