Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
12.02.2019

Прокуратура АР Крим розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного надання послуг інтернет-провайдерами в окупованому Криму

За результатами опрацювання сюжету «Інтернет у Криму від «ДНР» і «ЛНР»? на Інтернет ресурсі «Крим.Реалії» 11 лютого 2019 року прокуратурою Автономної Республіки Крим розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 110-2 КК України (фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого конституцією України).

Так, за попередньою інформацією підприємство з російською реєстрацією в порушення законодавства України здійснює надання послуг Інтернет-провайдера на тимчасово окупованій території АР Крим, та при цьому, з метою запобігання міжнародним санкціям, співпрацює з інтернет-провайдерами, які розташовані на тимчасово окупованій території Луганської області.

Тим самим, представники вказаного інтернет-провайдера та інших інтернет-провайдерів здійснюють фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленому Конституцією України.

кількість переглядів: 3202