Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
12.08.2019

ПІД ПРОЦЕСУАЛЬНИМ КЕРІВНИЦТВОМ ПРОКУРАТУРИ АВТОНОМІЇ ВИКРИТО ЗЛОЧИННУ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ДЕКІЛЬКОХ ОБЛАСТЕЙ

Прокуратурою Автономної Республіки Крим, спільно з Управлінням нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру у місцях несвободи Генеральної прокуратури України, Національною поліцією в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, ГУ БКОЗ СБ України та ВБКОЗ СБ в Херсонській області, проведено ряд обшуків на території Херсонської, Запорізької та Одеської областей.

Досудовим розслідуванням встановлено, що за рахунок злочинної діяльності, а саме здійснення різнопланових злочинів, було розроблено  багатоканальний механізм збору коштів, з метою наповнення так званого «общаку». Координували вказану діяльність та виступали утримувачами «общаку» так звані «злодії в законі».
 
В ході проведення обшуків, із залученням спецпідрозділів СБУ та НП України, за місцями проживання та перебування учасників злочинної діяльності проведено близько 30 обшуків, за результатами проведення яких, 4 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 189, ч. 2 ст. 307 КК України.

На даний час вирішується питання щодо застосування запобіжних заходів. Тривають першочергові слідчі дії.

кількість переглядів: 4011