Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
22.01.2020

Прокурор АР Крим Ігор Поночовний провів робочу зустріч з представниками Кримського координаційного центру

Учора, 21 січня 2020 року, відбулась зустріч прокурора АР Крим Ігря Поночовного з представниками дипломатичних місій, які входять до складу Кримського координаційного центру, створеного на базі посольства Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

До його складу входять представники посольств: США, Канади, Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, Європейського Союзу, Королівства Нідерланди, Королівства Швеції, Республіки Болгарія, Чеської Республіки, Естонської Республіки, Французької Республіки, Федеративної Республіки Німеччина, Грецької Республіки, Латвійської Республіки, Литовської Республіки, Республіка Польща, Румунії, Республіки Словенії, Турецької Республіки.


Прокурор автономії розповів представникам посольств про організацію роботи, основні напрямки діяльності та здобутки прокуратури АР Крим.

Під час дискусії представники дипломатичних місій цікавились питаннями примусового видворення громадян України з окупованого півострову, переслідування кримчан за релігійними ознаками, імплементацією норм міжнародного гуманітарного права в національне законодавство.

«Співпраця з дипломатичними місіями, інформування міжнародної спільноти про порушення прав людини на півострові, визначення шляхів взаємодії та вирішення питань, пов’язаних з Кримом є одним з пріоритетів нашої роботи» - зазначив прокурор автономії Ігор Поночовний у своєму виступі.
 
 

кількість переглядів: 2587