Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
14.02.2020

Прокуратура та поліція автономії повідомили про підозру двом «самооборонівцям», які у 2014 році несли службу на незаконно створеному блокпості поблизу міста Севастополя

Прокуратура автономії спільно з ГУНП в АР Крим та м. Севастополі повідомили про підозру двом учасникам незаконного збройного формування «Самооборона Севастополя» за ч. 2 ст. 260 КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що двоє громадян України, будучи учасниками незаконного збройного формування «Самооборона Севастополя», протягом лютого-березня 2014 року, озброєні, несли «службу» на незаконно створеному блокпості «Орловський міст» поблизу населеного пункту Орловка, м. Севастополь. При цьому, підозрювані здійснювали незаконну перевірку документів громадян, обшук їх транспортних засобів, а також приймали участь у затриманні проукраїнськи налаштованого населення півострова.
На даний час, підозрюваних оголошено в розшук, вживаються заходи для встановлення їх місцезнаходження.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


кількість переглядів: 2919