Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
11.06.2020

Правоохоронці Криму попередили замовне вбивство чоловіка та викрили схему збуту наркотиків

Прокуратура Автономної Республіки Крим та Головне управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі викрили мешканця міста Херсон, який замовив вбивство іншого місцевого жителя на ґрунті особистих неприязних відносин через неповернення боргу.

 
Під час документування схеми збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин мешканцем Херсону, було встановлено, що останній запропонував знайомому, який проходив службу в зоні ООС, здійснити вбивство. Для цього підозрюваний забезпечив «виконавця» пістолетом, пристроєм для безшумної стрільби (глушником), набоями, надав інформацію щодо місця проживання потерпілого. Життя потенційної жертви замовник оцінив у 100 000 гривень та 200 грам психотропних речовин «солі» А-PVP. Після інсценування вбивства, отримавши підтвердження виконання замовлення та перерахунку «виконавцю» обумовлених раніше грошових коштів, підозрюваний був затриманий правоохоронними органами.

 
Також, правоохоронцями автономії було задокументовано 22 факти збуту підозрюваним особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу та психотропних речовин за допомогою відправлень в різні регіони країни через поштового оператора.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 2 ст. 15, п. 11 ч. 2 ст. 115 та ч. 2 ст. 307 та КК України, тобто закінчений замах на вбивство, вчиненого на замовлення, а також незаконний збут наркотичних засобів вчинений повторно, предметом якого були особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини.

На даний час судом до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

кількість переглядів: 2782