Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
28.10.2020

Керівник прокуратури автономії Ігор Поночовний представив колективу своїх заступників

Керівник прокуратури АР Крим та міста Севастополя Ігор Поночовний представив колективу прокуратури автономії своїх заступників. Відтак, посаду першого заступника керівника прокуратури АР Крим та м. Севастополя обійматиме Секретар Віталій Віталійович, посаду заступника керівника – Сулейманов Наріман Ресутович.
 
«Віталій Секретар працює в прокуратурі автономії з часу її передислокації до м. Києва, останній рік займав посаду заступника прокурора і за час своєї роботи зарекомендував себе виключно як професіонал, повною мірою обізнаний у специфіці нашої роботи в умовах збройного конфлікту.
Наріман Сулейманов – досвідчений працівник, який починав свій трудовий шлях з судових органів у м. Севастополі, після цього працював на різних посадах у військових прокуратурах, остання посада – заступник прокурора Донецької області. Безперечно,  Сулейманов Н.Р., як кримчанин, вмотивований докласти максимум зусиль задля деокупації півострова» - зазначив керівник прокуратури автономії Ігор Поночовний.
 
 
 
 
 
 
 
 
Довідково:
 
Секретар Віталій Віталійович народився 10 лютого 1988 року у м. Волочиськ Волочиського району Хмельницької області.
У 2008 році закінчив Хмельницький університет управління та права, а у 2010 році – Національну академію прокуратури України.
 
Трудовий шлях розпочав 2010 року стажистом прокуратури Волочиського району Хмельницької області. Надалі працював стажистом (на вакантній посаді помічника прокурора) і помічником прокурора прокуратури Віньковецького району Хмельницької області.
Із листопада 2010 року до квітня 2014 року перебував на посадах прокурора відділу організації представництва, прокурора відділу захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури Донецької області. У квітні 2014 року призначений на посаду заступника начальника відділу організації представництва управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури Донецької області.
Із жовтня 2014 року – прокурор відділу представництва інтересів громадян та держави в суді прокуратури Автономної Республіки Крим.
Із грудня 2016 року – начальник відділу представництва інтересів громадян та держави в суді прокуратури Автономної Республіки Крим.
12 листопада 2019 року наказом Генерального прокурора № 479к призначений на посаду заступника прокурора Автономної Республіки Крим. У жовтні 2020 - призначений на посаду першого заступника керівника прокуртаруи АР Крим та м. Севастополя.
 
Cулейманов Наріман Ресутович - народився 29 квітня 1988 року в с. Улугабад, м. Гулістан Сирдар’їнської області Республіки Узбекистан.
У 2010 році завершив навчання в Національній юридичній академії України імені Я. Мудрого за спеціальністю «правознавство».
 
З грудня 2010 року по червень 2013 року займав посади секретаря Нахімовського районного суду м. Севастополя та помічника судді Апеляційного суду м. Севастополя.
З січня 2014 року по лютий 2020 року послідовно обіймав посади прокурора Севастопольської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Кримського регіону України; старшого прокурора та слідчого Дарницької прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Центрального регіону України; старшого слідчого та прокурора військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України; старшого прокурора військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України; слідчого в особливо важливих справах Військової прокуратури Західного регіону України; начальника відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у кримінальних провадженнях слідчого відділу та начальника слідчого управління військової прокуратури Західного регіону України; прокурора другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні управління процесуального керівництва військової прокуратури об’єднаних сил; військового прокурора Маріупольського гарнізону. З лютого 2020 року був призначений на посаду заступника прокурора Донецької області.
З жовтня 2020 року - заступник керівника прокуртаруи АР Крим та м. Севастополя.
 

кількість переглядів: 3298