Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
26.07.2021

У прокуратурі Автономної Республіки Крим та міста Севастополя обрано делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів

У п’ятницю, 23 липня 2021 року, відбулись збори прокурорів прокуратури Автономної Республіки Крим та міста Севастополя з метою обрання делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів.
Зазначений захід проведено на виконання вимог статті 69 Закону України «Про прокуратуру».
 

Всеукраїнська конференція прокурорів є найвищим органом прокурорського самоврядування, яка, зокрема, обирає членів Вищої ради правосуддя та приймає рішення про припинення їх повноважень, призначає членів Ради прокурорів України, затверджує Кодекс професійної етики та поведінки прокурорів, звертається до органів державної влади та їх посадових осіб із пропозиціями щодо вирішення питань діяльності прокуратури. Рішення всеукраїнської конференції прокурорів є обов’язковими для прокурорів.

Загалом свої кандидатури у делегати на конференцію висунуло 4 прокурорські працівники. Обрання делегатів відбувалося шляхом таємного голосування зборами прокурорів.
 
За результатами проведених зборів, більшістю голосів обрано 3 делегатів: Ігоря Поночовного – керівника прокуратури АР Крим та м. Севастополя, Ірину Барцицьку – начальника відділу прокуратури автономії та Романа Великого – заступника начальника відділу прокуратури автономії, які візьмуть участь у всеукраїнській конференції прокурорів.
 

кількість переглядів: 1580