Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
06.04.2018

«Депутату » Євпаторійської міської ради обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

5 квітня 2018 року слідчим суддею Херсонського міського суду задоволено клопотання прокуратури Автономної Республіки Крим про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб так званому депутату Євпаторійської міської ради, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК України.

Нагадаємо, 3 квітня 2018 року ГУ СБУ в АР Крим затримано колишнього депутата Євпаторійської міської ради.

Громадянин України, будучи депутатом Євпаторійської міської ради АР Крим брав участь у засіданнях сесії міськради та голосував за так звану «націоналізацію» державного та комунального майна.

У вересні 2014 року був обраний депутатом так званої «Євпаторійської міської ради» від політичної партії «Единая Россия», утвореної незаконними окупаційними органами влади на території півострову.

Окрім того, у березні 2014 року брав активну участь у діяльності так званої «Самооборони Криму», в тому числі, спрямованої на захоплення адміністративних будівель органів державної влади та місцевого самоврядування України.

На даний час громадянин є «депутатом» незаконно створеної «Євпаторійської міської ради».

Своїми діями він сприяє встановленню окупаційного режиму на тимчасово окупованій території України, його органів влади, формуванню апарату державної влади Російської Федерації та його легітимізації, чим вчиняє умисні дії з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

кількість переглядів: 3028