Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
12.07.2018

Прокурор АРК обговорив з головою Херсонської ОДА необхідність створення приміщення на КПВВ для роботи правоохоронних органів автономії

 
12 липня прокурор Автономної Республіки Крим Гюндуз Мамедов під час робочої поїздки до Херсонської області зустрівся з головою Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Гордєєвим.

Під час зустрічі обговорювалось питання створення на адміністративній межі з півостровом окремого приміщення для роботи правоохоронних органів Автономної Республіки Крим. В таких офісах можна буде оперативно зафіксувати факти порушення прав громадян, які проживають на тимчасово окупованій території, та надати їм фахові консультації.

Також, Гюндуз Мамедов звернув увагу на важливості проведення роз’яснювальної роботи серед кримчан, які відвідують материкову частину України.

Окрім цього, прокурор автономії повідомив, що до прокуратури надходить багато звернень щодо неналежних умов на пунктах в’їзду-виїзду. Зокрема, на проведеному напередодні особистому виїзному прийомі громадян, це питання також порушувалося.

Андрій Гордєєв зазначив, що при будівництві, на кожному КПВВ з півостровом будуть створені максимально комфортні умови для громадян та роботи правоохоронних органів.
 
 
 
 
 
 

кількість переглядів: 3487