Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
12.07.2018

Прокурор АРК відвідав КПВВ на адмінмежі з півостровом

Сьогодні, 12 липня, прокурор Автономної Республіки Крим Гюндуз Мамедов, у ході робочого візиту до Херсонської області, ознайомився з організацією роботи контрольно пропускних пунктів в’їзду/виїзду «Каланчак» та «Чаплинка», а також умовами, в яких працюють правоохоронні органи автономії: Азово-Чорноморське регіональне управління ДПС України, ГУ Нацполіції в АРК та м. Севастополі, а також Митниці ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

За результатами виїзду прийнято рішення щодо розміщення на КПВВ інформаційних матеріалів для мешканців півострову з роз‘ясненням прав громадян, проживаючих на окупованій території, відповідно до норм міжнародного законодавства.

«Наявність такої інформації вплине, у тому числі і на повноту розслідування кримінальних проваджень, адже як показує практика, не всі кримчани знають, що певні дії окупаційної влади є грубим порушенням як національного законодавства, так і норм міжнародного гуманітарного права. Така категорія правопорушень є воєнними злочинами і злочинами проти людяності», - зазначив прокурор АРК Гюндуз Мамедов.
 
 
 
 
 
 
 

кількість переглядів: 3607