Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
13.07.2018

Прокурор АРК заслухав стан досудового розслідування кримінальних проваджень ГУ Нацполіції в АРК та м. Севастополі

Сьогодні, 13 липня, під головуванням прокурора Автономної Республіки Крим Гюндуза Мамедова відбулася оперативна нарада щодо стану досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях.

У нараді взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в АР Крим та м. Севастополі Анатолій Бахчиванжи, заступник прокурора Автономної Республіки Крим Ігор Поночовний, заступник начальника Національної поліції в АР Крим та м. Севастополі – начальник слідчого відділу Сергій Пантелеєв та працівники слідчого відділу Головного управління.

Під час оперативної наради обговорювалися питання необхідності визначення сучасної методики розслідування злочинів слідчим відділом з метою отримання позитивних результатів.

Гюндуз Мамедов зазначив, що розроблення методики розслідування злочинів має відбуватися із залученням кваліфікованих фахівців, науковців, спеціалістів у сфері міжнародного гуманітарного права, які володіють глибокими знаннями з теорії та практики кримінального права та кримінального процесу.

Також, прокурор звернув увагу на необхідність застосування інноваційних підходів в методиці розслідування злочинів з урахуванням міжнародного досвіду.

В свою чергу, Анатолій Бахчиванжи наголосив, що прокуратура Автономної Республіки Крим є координуючим органом діяльності Головного управління Національної поліції в АР Крим та м. Севастополі і налагоджена співпраця є запорукою отримання доказової бази в розслідуванні злочинів проти основ національної безпеки, воєнних злочинів та злочинів проти людяності, які мають місце в Криму, відновлення справедливості та притягнення до відповідальності осіб, які причетні до окупації півострова.

кількість переглядів: 3111