Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
12.09.2018

Затримано колишнього заступника голови т.з. «Севастопольской городской государственной администрации»

Прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно з працівниками ГУ СБУ в АР Крим (з дислокацією в м. Херсон), на підставі ухвали слідчого судді, затримано колишнього так званого «заступника голови Севастопольської міської державної адміністрації». 

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний громадянин України брав безпосередню участь у створенні окупаційних органів влади на території м. Севастополь, чим унеможливив здійснення діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування України на тимчасово окупованій території.

Окрім цього, здійснював підготовку та проведення так званого «загальнокримського референдуму» в м. Севастополь, надавши таким чином сприяння РФ у проведенні підривної діяльності проти України.

На підставі зібраних у кримінальному провадженні доказів, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада).

Сьогодні, 12 вересня, у Херсонському міському суді відбудеться судове засідання з розгляду клопотання про застосування до останнього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

кількість переглядів: 2633