Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
18.09.2018

За незаконний продаж авіаквитків до Криму, особі повідомлено про підозру

Прокуратурою Автономної Республіки Крим та Головним управлінням Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим оголошено підозру агенту однієї із компаній з продажу транспортних і туристичних послуг, розташованої в м. Києві, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332 КК України (сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон).

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянка України, перебуваючи на вказаній посаді, у порушення законодавства, що регулює відносини у сфері авіаційних перевезень та перетину державного кордону, здійснювала продаж авіаквитків з різних міст Російської Федерації до тимчасово закритого аеропорту «Сімферополь» та у зворотному напрямку, таким чином надавала засоби для незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, за результатами проведених прокуратурою Автономної Республіки Крим з ГУ СБ України в Автономній Республіці Крим та ГУ КЗЕ СБ України обшуків в офісах та авіакасах суб’єктів господарювання, які здійснювали незаконний продаж авіаквитків, виявлено та вилучено документацію, яка підтверджує вищевказану протиправну діяльність та докази здійснення фінансово-господарських відносин з російськими авіакомпанії.

кількість переглядів: 3990