Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
20.09.2018

За вчинення корупційного правопорушення засуджено посадовця КМДА

Вироком Дарницького районного суду міста Києва від 17.09.2018 засуджено голову конкурсної комісії з відбору кандидатур на заміщення вакантних посад керівників навчальних закладів комунальної власності територіальної громади міста Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України.

Громадянина України засуджено до максимальної міри покарання, що передбачена санкцією даної статті, а саме до штрафу розміром 1500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, вказана особа, будучи головою комісії, створеної Департаментом освіти і науки, молоді та спорту КМДА, для обрання керівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів комунальної власності територіальної громади міста Києва отримав неправомірну вигоду в сумі 64500 гривень від претендента на заміщення вакантної посади директора однієї з гімназій міста Києва. Зокрема, неправомірну вигоду він отримав за підписання протоколу засідання конкурсної комісії у якому будуть міститися відомості про достатню кількість балів, необхідних для подальшої рекомендації останнього на призначення керівником іншого навчального закладу.

кількість переглядів: 3356