Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
12.10.2018

За отримання неправомірної вигоди засуджено посадовця Київської міської державної адміністрації

Прокуратурою Автономної Республіки Крим підтримувалося державне обвинувачення у кримінальному проваджені відносно головного спеціаліста відділу торгівлі управління торгівлі та побуту Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), яка отримала неправомірну вигоду.

Так, у березні 2018 року слідчими прокуратури Автономної Республіки Крим спільно з співробітниками УЗЕ в м. Києві ДЗЕ Національної поліції України затримано вказаного працівника КМДА під час отримання неправомірної вигоди в сумі 15 000 гривень від представника суб’єкта господарювання, за не вжиття заходів реагування під час розгляду звернень громадянина щодо законності продажу алкогольних напоїв на п’яти об’єктах торгівлі у м. Києві.

Вироком Шевченківського районного суду міста Києва від 10.10.2018 посадовця КМДА визнано винною за ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди за не вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дій з використанням службового становища).

кількість переглядів: 3240