Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
19.10.2018

ОГОЛОШЕННЯ

З метою виконання вимог Закону України «Про прокуратуру», відповідно до наказів Генерального прокурора України від 30 серпня 2018 року № 174 та прокурора Автономної Республіки Крим від 16.10.2018 №38 «Про організаційні заходи зі скликання та проведення зборів прокурорів прокуратури Автономної Республіки Крим для обрання делегатів на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів» скликаються збори прокурорів прокуратури Автономної Республіки Крим 31 жовтня 2018 року о 14 годині.
У зв’язку з цим розпочато прийом документів від осіб, які мають бажання бути обраними делегатами на конференцію зборами прокуратури Автономної Республіки Крим.

Так, до 30 жовтня 2018 року проводиться прийом документів від прокурорів регіональної прокуратури, які бажають бути обраними на зборах прокурорів прокуратури Автономної Республіки Крим делегатами на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів.
Кандидатом у делегати на конференцію може бути прокурорський працівник регіональної прокуратури, який сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію.
Ці особи мають подати до організаційного комітету з підготовки та проведення зборів інформаційну довідку про себе. 
Прийом документів проводитиметься з 9.00 до 18.00 години (у робочі дні) за адресою: м. Київ, вул. Ділова, 24, каб. 410 (тел. 207-16-08).

 
Організаційний комітет з підготовки та проведення зборів
прокурорів прокуратури Автономної Республіки Крим

кількість переглядів: 2069