Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
07.11.2018

Прокурор АР Крим Гюндуз Мамедов зустрівся з окружним прокурором Сан-Франциско Джорджем Гасконом

У вівторок, 6 листопада 2018 року, відбулася робоча зустріч прокурора АР Крим Гюндуза Мамедова, заступника начальника Управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури АР Крим Єлизавети Дзігори з окружним прокуром Сан-Франциско Джорджем Гасконом.

Окружний прокурор Сан-Франциско детально поінформував про особливості організаціі структури його Офісу та акцентував увагу на реалізації повноважень працівниками поліції та прокурорами.

Також він розказав про проведені реформи у сфері прокурорської діяльності в Сан-Франциско.

Під час діалогу прокурор АР Крим Гюндуз Мамедов розказав про особливості функціонування прокуратури автономії в умовах окупації, наголосивши на стратегічно важливих інноваційних напрямках діяльності та розвитку. Зокрема, висловив зацікавленість у досвіді Окружної прокуратури Сан-Франциско щодо створення та роботи з електронними аналітичними системами збирання, класифікації та зберігання даних при проведенні розслідування у кримінальних провадженнях.
 
За дорученням окружного прокурора Сан-Франциско Джорджа Гаскона, аналітиками спеціалізованого підрозділу його Офісу, було невідкладно організовано та проведено ознайомлення з роботою таких електронних систем.

кількість переглядів: 3358