Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
08.11.2018

ПИТАННЯ РОЗСЛІДУВАННЯ ВОЄННИХ ЗЛОЧИНІВ ТА ЗЛОЧИНІВ ПРОТИ ЛЮДЯНОСТІ, УНІВЕРСАЛЬНА ЮРИСДИКЦІЙ, ПРАВОСУДДЯ ПЕРЕХІДНОГО ПЕРІОДУ СТАЛИ ПРЕДМЕТОМ РОБОЧОЇ ЗУСТРІЧІ В ОФІСІ НЕУРЯДОВОЇ МІЖНАРОДНОЇ ПРАВОЗАХИСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ В САН-ФРАНЦИСКО, КАЛІФОРНІЯ, США

Вчора, 7 листопада, в Офісі неурядової міжнародної правозахисної організації Center for Justice and Accountability, відбулася робоча зустріч прокурора АР Крим Гюндуза Мамедова з директором з юридичних питань вказаної організації Carmen K. Cheung.

Учасниками зустрічі також були заступник начальника Управління нагляду у кримінальному провадженні Liza Dzigora, представник Міжнародний фонд "Відродження" Roman Romanov та працівники CJA.

Місія CJA корелює з важливими елементами стратегії розвитку прокуратури АР Крим в умовах тимчасової окупації, та полягає в стримуванні катувань, воєнних злочинів, злочинів проти людяності та інших жорстоких порушень прав людини у всьому світі, за допомогою інноваційних стратегій судового провадження, політики і перехідного правосуддя.

Результатом зустрічі стала домовленість між сторонами про подальшу співпрацю за визначеними напрямами.

кількість переглядів: 3120