Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
28.11.2018

Представник прокуратури АР Крим провів правопросвітницьке заняття в Таврійському національному університеті імені В.І. Вернадського

26 листопада 2018 року заступник начальника відділу організаційно-правового забезпечення, статистики та ведення ЄРДР прокуратури Автономної Республіки Крим Леся Фещенко в межах реалізації Стратегії комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції провела правопросвітницьке заняття антикорупційної тематики для студентів юридичного факультету Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського.

На сьогодні, коли корупція в Україні визнається загрозою національній безпеці, важливо формувати у майбутніх юристів нульову толерантність до проявів корупційної поведінки. Використовуючи інтерактивні методики викладання та мультимедійне забезпечення, лектор ознайомила студентів з положеннями національного законодавства у сфері запобігання корупції, системою антикорупційних органів, а також з найкращими світовими практиками в цій сфері. Лекція викликала жвавий інтерес в аудиторії, слухачі самостійно шукали відповіді на непрості запитання щодо правильного застосування норм антикорупційного законодавства.
Наприкінці зустрічі слухачі висловили впевненість, що спільними зусиллями антикорупційних органів та громадськості гасло «Україна без корупції» стане реальністю.

Прокуратура АР Крим висловлює подяку за надану допомогу в проведенні заняття начальнику відділу кримінально-правових дисциплін Національної академії прокуратури України, доктору юридичних наук, доценту Зої Загиней.

кількість переглядів: 3328