Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
04.12.2018

Прокурор АР Крим прийняв участь в оперативній нараді щодо роботи під час воєнного стану в Генеральній прокуратурі

У понеділок, 3 грудня 2018 року, відбулась оперативна нарада під головуванням Генерального прокуратура України Юрія Луценка. У заході взяли участь заступники Генерального прокурора, керівники структурних підрозділів Генеральної прокуратури України, а також керівники регіональних прокуратур.

Одним з питань, яке обговорювалось на нараді, була організація виконання органами прокуратури покладених завдань і функцій в умовах воєнного стану.

Генеральний прокурор України зазначив, що «в період воєнного стану не можуть бути припинені повноваження органів прокуратури, отже ми продовжуємо здійснювати покладені на нас функції». «Вимагаю від усіх забезпечити неухильне виконання положень Конституції, Закону України «Про прокуратуру» та інших законів, які регулюють нашу діяльність в цей особливий період», - наголосив Юрій Луценко.
Також на нараді було обговорено актуальні питання та першочергові завдання органів прокуратури у зв’язку із початком діяльності Державного бюро розслідувань.

Під час наради Генеральний прокурор України відзначив оперативне реагування органами прокуратури на останні події у Керченській протоці та Азовському морі, зокрема, швидке вжиття заходів прокуратурою АР Крим у зв’язку з порушеннями прав українських військовополонених моряків та належну кваліфікацію дій так званих правоохоронців Криму як воєнний злочин.

кількість переглядів: 2381