Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
07.12.2018

Приморським районним судом м. Одеси підтримано позицію прокуратури АР Крим та заарештовано ще трьох підозрюваних у шахрайській схемі з заволодіння грошовими коштами кримчан

Вчора, 6 грудня 2018 року Приморським районним судом м. Одеси обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще трьом учасникам організованої злочинної групи, які з початку 2016 року в м. Києві під приводом проведення магічних ритуалів від імені переможниці телевізійного проекту «Битва екстрасенсів» Ільміри Дербенцевої організували шахрайську схему з заволодіння грошових коштів громадян, які проживають на тимчасово окупованій території півострову Крим.

Нагадаємо, що 14.08.2018 Головним управлінням національної поліції  в АР Крим та м. Севастополі було викрито схему з заволодіння грошовими коштами шахрайським шляхом у Кримчан в особливо великому розмірі та затримано її організаторів.

Затриманим повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ст.190 ч.3,4 КК України. Сьогодні Кількість підозрюваних по кримінальному провадженню складає 8 осіб.

Досудове розслідування триває.

Зазначимо, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ст. 62 Конституції України).

кількість переглядів: 3882