Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
10.12.2018

Працівниками прокуратури АР Крим взято участь у тренінгу з питань застосування Європейської Конвенції з прав людини

5-7 грудня 2018 року працівники прокуратури АР Крим взяли участь у тренінгу присвяченому питанням застосування Європейської конвенції з прав людини під час здійснення досудового розслідування.

Окремо увага на заняттях була також приділена практичним аспектам заочного розгляду кримінального провадження в суді, міжнародної правової допомоги у кримінальних провадженнях та міжнародному співробітництву у сфері видачі (екстрадиції) осіб.

Прокуратура АР Крим висловлює щиру подяку Консультантам Ради Європи Еріку Сванідзе, Джеремі МакБрайду, Назару Кульчицькому та Мартіну Полейну, які не лише надали прокурорам АР Крим ґрунтовні теоретичні знання, але й провели практичні вправи для розв’язання завдань в діяльності прокурорів.

Окрім цього, під час заходу між прокурорами та експертами відбулося обговорення проблемних питань та шляхів подолання тих практичних складнощів, які виникають під час процесуального керівництва прокурорами у кримінальних провадженнях. 

Тренінг було організовано за підтримки проекту Ради Європи «Подальша підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні», що фінансується урядом Данії.

кількість переглядів: 3108