Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
18.12.2018

«Окупація Криму унеможливлює нормальне і законне здійснення на півострові антидопінгової діяльності» - Віталій Секретар

17 грудня 2018 року за організації Міністерства молоді та спорту України відбулася міжвідомча експертна зустріч української сторони з представниками Ради Європи та Всесвітнього антидопінгового агентства (World Anti-Doping Agency, WADA) (м. Женева, Швейцарська Конфедерація).

Українська делегація була представлена представниками Міністерства молоді та спорту України, Постійного представництва України при відділенні ООН та інших міжнародних організацій у Женеві, Національного антидопінгового центру України, а також представником прокуратури – начальником відділу представництва інтересів держави в суді прокуратури Автономної Республіки Крим Віталієм Секретарем.

Під час заходу Віталій Секретар виступив із доповіддю, в якій, крім іншого, ґрунтовно проінформував про ситуацію на тимчасово окупованій території півострову Крим, яка унеможливлює нормальне і законне здійснення в Криму антидопінгової діяльності.

У цілому, українською делегацією наголошено на необхідності продовження міжнародними інституціями політики невизнання тимчасової окупації Російською Федерацією Автономної Республіки Крим та м. Севастополь та зобов’язанні міжнародних інституцій утримуватися від будь-якої спроби Російської Федерації легітимізувати анексію Автономної Республіки Крим та м. Севастополь.

кількість переглядів: 1659