Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
22.12.2018

Делегати від прокуратури АР Крим взяли участь у роботі всеукраїнської конференції прокурорів

20-21 грудня 2018 року відбулася  позачергова всеукраїнська конференція прокурорів, участь у якій взяли делеговані від прокуратури АР Крим Гюндуз Мамедов, Євген Кожухар та Вадим Фролов.

Відповідно до ст. 67 Закону України «Про прокуратуру» всеукраїнська конференція прокурорів є найвищим органом прокурорського самоврядування.

«У зв’язку із закінченням у квітні 2019 року чотирирічного строку повноважень двох членів Вищої ради правосуддя учасники конференції мають обрати двох членів цього органу. Відтак, вирішення питання про обрання представників від прокуратури до цього колегіального незалежного конституційного органу є надзвичайно важливим», - наголосив Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Окрім того, на всеукраїнській конференції розглянуто та прийнято  рішення ще у декілька важливих питаннях, зокрема, призначення члена Ради прокурорів України від представників Генеральної прокуратури України, внесення змін та доповнень до певних нормативних документів, які за законом приймаються та затверджуються виключно всеукраїнською конференцією прокурорів, а також інші питання.

кількість переглядів: 3099