Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
06.03.2019

Прокуратурою АР Крим повідомлено про підозру особі, яка закликала до вчинення дій з метою зміни меж території України

 
 
Учора, 05.03.2019 року, у ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення умисних дій з метою зміни меж території України Прокуратурою АР Крим спільно з працівниками Служби безпеки України проведено обшук за адресою мешкання громадянина України.
 
Під час обшуку було виявлено та вилучено низку матеріалів антиукраїнського спрямування, які починаючи з 2014 року розповсюджувались в українських та російських ЗМІ, у тому числі і ті, що містять заклики до вчинення дій спрямованих на зміну меж території України та ряд предметів із символікою держави-окупанта, що пропагує окупацію півострова.
 
На даний час, особі повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 110 КК України, найближчим часом до суду буде спрямовано клопотання про обрання відносно нього запобіжного заходу. Тривають слідчі дії
 
 
 
 
Зазначимо, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ст. 62 Конституції України).
 
 
 

кількість переглядів: 3984