Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
22.03.2019

Пріоритетом в роботі правоохоронних органів АР Крим під час виборів Президента України у 2019 році є забезпечення законності їх проведення

20 березня 2019 року, у прокуратурі АР Крим з місцем дислокації у м. Херсон під головуванням заступника прокурора АР Крим Ігора Поночовного проведено нараду з керівниками правоохоронних органів автономії, на якій обговорено основні завдання для забезпечення законності та правопорядку під час виборчого процесу.
 
У день голосування жителі тимчасово окупованої території АР Крим та м. Севастополя зможуть реалізувати своє виборче право.  Працівники прокуратури АР Крим, з метою виконання вищевказаних завдань, будуть чергувати за місцем дислокації за адресою : м. Київ, вул. Ділова, 24, м. Херсон, вул. Кременчуцька, 69, а також на КПВВ. Телефон «гарячої лінії» (044) 596 73 57.
 
З метою належної координації дій також буде забезпечено обмін оперативною інформацією між правоохоронними органами щодо виявлених правопорушень для відповідного реагування.
 
 «Основним завданням правоохоронних органів на час проведення виборів Президента України є забезпечення законності та правопорядку на територіях виборчих дільниць, де будуть голосувати мешканці півострову», – зазначив у своєму виступі заступник прокурора АР Крим Ігор Поночовний. 
 
У заході також взяли участь керівництво Головного управління Служби безпеки в АР Крим, представники Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби, Головного управління Національної поліції в АР Крим, та м. Севастополі та Херсонського сектору Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

кількість переглядів: 2854